dinsdag 20 november 2018 Inloggen
Zoeken:  Go
 
 
Geen aankomende events...

 

 

8-Ball Huistoernooi…
… elke dinsdag, stipt om 20:00, begint het 8-Ball Huistoernooi. Je kunt je van tevoren inschrijven bij het barpersoneel. Het toernooi is voor beginners en gevorderden. Je speelt tegen anderen, het is gezellig, je gaat er beter van poolen en er vallen geldprijzen te winnen. Je speelt minimaal 3 à 6 wedstrijden, afhankelijk van de drukte. Dat is waar voor je geld. Maak er een leuke avond van. Schrijf je in, doe mee! 

Spelsoort…
… 8-Ball, je weet wel, de één speelt met ‘hele’ ballen (genummerd 1 t/m 7), de ander met ‘halve’ ballen (genummerd 9 t/m 15). Wie daarna de zwarte 8 als eerste weet te potten heeft gewonnen. De regels? Maak je daar maar geen zorgen over. We helpen je daarmee.
 
Toernooischema…
… je speelt eerst in een poule, samen met 2 à 5 andere deelnemers (afhankelijk van de drukte). Daarna stroom je door naar de ‘knock out fase’. Verlies je dan, lig je er uit. Dan heb je er inmiddels 3 à 6 spannende wedstrijden op zitten. Dus je komt genoeg aan spel.
 


… iedere deelnemer verdient rankingpunten. Hoe verder je komt, hoe meer punten je kunt verdienen. We houden een ranking bij. Elke 8 weken wordt de Capelle 8-Ball Masters gehouden. Als je minimaal 3 keer met het huistoernooi hebt meegedaan, mag je aan de Masters deelnemen, mits je bij de beste 16 hoort. Het is een leuke competitie voor beginners en gevorderden. Klik hier voor het wedstrijdschema van de Masters.

Capelle 8Ball Ranking...
... elke week wordt de ranking op deze website bijgewerkt. Raadpleeg de ranking om te zien welke kans je maakt om mee te mogen doen aan de Masters.  

 

 

 
   


                

 
© 2009 SPC Capelle i.s.m. Arco van der Velden en Çakti Aswan